Top of this page
Skip navigation, go straight to the content

De TU/e werkt aan een moderne, groene campus Science Park, waar studenten, onderzoekers en ondernemers in een aantrekkelijke omgeving elkaar kunnen ontmoeten en samenwerken: studeren, wonen, werken en ondernemen in het groen. Vanwege de werkzaamheden om te komen tot dit TU/e Science Park (dat klaar zal zijn in 2020) en activiteiten die hier georganiseerd worden, zullen bepaalde lokaties soms minder toegankelijk zijn.

Als bepaalde lokaties op het TU/e Science Park minder toegankelijk zijn, plaatsen we hieronder een overzicht van de desbetreffende lokaties met de data.

Bekijk een filmpje over de werkzaamheden op de campus.

Potentiaal en loopbruggen vanaf 23 februari gesloten

Vanaf maandag 23 februari 2015 is Potentiaal gesloten evenals de loopbruggen tussen Laplace / Potentiaal en MetaForum / Potentiaal.

De fietsenkelder onder het toegangsgebouw is ook gesloten, de fietsenstalling op maaiveld is open tot 1 april 2015.

In- en uitgang parkeerterrein voor Traverse is gewijzigd

In verband met de aanleg van het nieuwe parkeerverwijssysteem is de in- en uitgang van het parkeerterrein voor Traverse gewijzigd. De in- en uitgang aan Het Eeuwsel is gesloten. De nieuwe in- en uitgang ligt aan Laplaceplein.

De Wielen tussen Flux en Gemini afgesloten voor autoverkeer

Het deel van De Wielen tussen Flux en Gemini is vanaf 30 januari 2015 definitief afgesloten voor autoverkeer (zie tekening).

Zuidelijke ontsluiting afgesloten

De zogenaamde zuidelijke ontsluiting betreft de aanleg van een tijdelijk parkeerterrein tussen Matrix en Vertigo, en het doortrekken van de weg aan de zuidkant van TNO naar deze tijdelijke parkeerplaats. Deze weg is nodig omdat bij de afronding van de Groene Loper de oude route vervalt.

De zuidelijke ontsluiting is vanaf vrijdag 30-01-2015 afgesloten t.b.v. de herindeling van het op de tekening aangegeven gebied (roze).
De werkzaamheden vinden plaats van week 6 t/m 11. Al het verkeer dient in deze periode via De Wielen in en uit te rijden. Vanaf week 11 zal De Wielen (lichtblauw) er uit gaan en gaat al het verkeer via de zuidelijke ontsluiting in en uit bij de nieuwe dubbele slagboom aan de zuidoostzijde van TNO.

Nieuwe pinautomaat in MetaForum

Vanaf 17 februari is 2015 kun je weer pinnen bij de nieuwe pinautomaat in het MetaForum. Ze is geplaatst op de eerste verdieping, dichtbij de liften in het zicht van de receptie.