Top of this page
Skip navigation, go straight to the content

De TU/e werkt aan een moderne, groene campus Science Park, waar studenten, onderzoekers en ondernemers in een aantrekkelijke omgeving elkaar kunnen ontmoeten en samenwerken: studeren, wonen, werken en ondernemen in het groen. Vanwege de werkzaamheden om te komen tot dit TU/e Science Park (dat klaar zal zijn in 2020) en activiteiten die hier georganiseerd worden, zullen bepaalde lokaties soms minder toegankelijk zijn.

Als bepaalde lokaties op het TU/e Science Park minder toegankelijk zijn, plaatsen we hieronder een overzicht van de desbetreffende lokaties met de data.

Bekijk een filmpje over de werkzaamheden op de campus.

Omleiding fietspad bij Twinning

Wegens schilderwerkzaamheden aan de buitengevel van bedrijvencentrum Twinning, De Zaale 11, wordt het fietspad onder het gebouw, afgesloten van 22 t/m 28 september 2014. De glasplaten aan de buitengevel worden gedemonteerd met een hoogwerker, waardoor het fietspad niet toegankelijk is. Er is een omleiding uitgezet welke loopt via De Horsten en via De Zaale. Naar verwachting zal het fietspad vanaf maandag 29 september weer normaal toegankelijk zijn.

Grind op asfalt voor Vertigo

Op het asfalt tussen de gebouwen Vertigo en het Auditorium en het fiets- en voetpad richting centrum, is een nieuwe toplaag aangebracht. Deze grindlaag moet worden ingereden/ingelopen in het asfalt. Dit betekent dat nog enkele weken los grind op het asfalt blijft liggen, en opspattend grind gladheid kan veroorzaken. Begin november wordt het overgebleven losse grind weggehaald.

Afsluiting gedeelte De Wielen i.v.m. realisatie loopbrug

Van 15 september - 20 oktober 2014, wordt de nieuwe loopbrug tussen nieuwbouw Flux en gebouw Gemini gerealiseerd. In deze periode is er géén verkeer mogelijk over een deel van De Wielen (zie tekening). Al het verkeer wordt in deze periode omgeleid.

Afsluiting deel Lismortel en minder parkeerplaatsen bij Traverse

In juni 2014 zijn de voorbereidende werkzaamheden gestart voor de bouw van de nieuwe studententoren Vestide. Vanaf juli is een gedeelte van de Lismortel afgesloten en is een aantal parkeerplaatsen op het parkeerterrein achter gebouw Traverse verdwenen. Er is een nieuwe verbindingsweg over het huidige parkeerterrein Traverse aangelegd.

Op de volgende locaties worden tijdelijke parkeerplaatsen gerealiseerd ter compensatie:

• Laplace: voorterrein en aan de weg Laplace richting Corona;
  • Terrein tussen Connector, IPO en Paviljoen.

Bekijk de tekening van het bouwterrein en alternatieve parkeermogelijkheden.