Top of this page
Skip navigation, go straight to the content

De TU/e werkt aan een moderne, groene campus Science Park, waar studenten, onderzoekers en ondernemers in een aantrekkelijke omgeving elkaar kunnen ontmoeten en samenwerken: studeren, wonen, werken en ondernemen in het groen. Vanwege de werkzaamheden om te komen tot dit TU/e Science Park (dat klaar zal zijn in 2020) en activiteiten die hier georganiseerd worden, zullen bepaalde lokaties soms minder toegankelijk zijn.

Als bepaalde lokaties op het TU/e Science Park minder toegankelijk zijn, plaatsen we hieronder een overzicht van de desbetreffende lokaties met de data.

Bekijk een filmpje over de werkzaamheden op de campus.

Park Hilaria: toegangsweg TU/e via J.F.Kennedylaan afgesloten van 25 juli t/m 13 augustus 2014

In verband met de opbouw/afbraak van Park Hilaria is de toegangsweg via de J.F. Kennedylaan en het nieuwe fietspad over de Dommel, richting “Koeveld” (voor gebouw Vertigo) afgesloten van vrijdag 25 juli 08.00 uur t/m woensdag 13 augustus 18.00 uur. Park Hilaria zelf is geopend van 1 t/m 10 augustus. De gemeente Eindhoven zorgt voor de bewegwijzering van de omleidingsroutes voor het verkeer.

Voor auto’s is de TU/e-campus alleen bereikbaar via de toegangswegen aan de Insulindelaan en de Dorgelolaan.
Kennispoort blijft bereikbaar via de kruising Fellenoord - J.F.Kennedylaan.

Voor fietsers uit de richting Woensel is een omleidingsroute aangegeven via de ingang bij het sportcentrum.
Fietsers vanuit richting centrum kunnen via ingang Dorgelolaan de TU/e bereiken.

Afsluiting gedeelte De Wielen i.v.m. realisatie loopbrug

Van 4 augustus t/m 21 september 2014 wordt de nieuwe loopbrug tussen nieuwbouw Flux en gebouw Gemini gerealiseerd. In deze periode is er géén verkeer mogelijk over een deel van De Wielen (zie tekening). Al het verkeer wordt in deze periode omgeleid.

15 Juli 2014 is begonnen met de sloop van de loopbrug aan Cascade.

De loopbrug naar Cyclotron wordt voor de bouwvakvakantie verwijderd.

Parkeerterrein achter Traverse beperkt beschikbaar

Van zaterdag 21 juni t/m vrijdag 25 juli vinden er werkzaamheden plaats op het parkeerterrein achter Traverse en de wegen De Lismortel / het Eeuwsel.

Op zaterdag 21 juni wordt op het parkeerterrein achter Traverse een aantal bomen gerooid. U wordt verzocht om op deze datum dit parkeerterrein niet te gebruiken.
De terreinwerkzaamheden zullen met borden aangeduid worden op de locatie.

Afsluiting deel Lismortel en minder parkeerplaatsen bij Traverse

Juni 2014 starten de voorbereidende werkzaamheden voor de bouw van de nieuwe studententoren Vestide. Vanaf juli 2014 wordt een gedeelte van de Lismortel afgesloten en verdwijnen een aantal parkeerplaatsen op het parkeerterrein achter gebouw Traverse. Er wordt een nieuwe verbindingsweg over het huidige parkeerterrein Traverse aangelegd die eind juli gereed is.

Op de volgende locaties worden op dit moment tijdelijke parkeerplaatsen gerealiseerd ter compensatie:

• Laplace: voorterrein en aan de weg Laplace richting Corona;
  • Terrein tussen Connector, IPO en Paviljoen.

Er zal hinder ondervonden worden van de (bouw)werkzaamheden; wij doen ons best de overlast zoveel mogelijk te beperken.

Bekijk de tekening van het bouwterrein en alternatieve parkeermogelijkheden.