Top of this page
Skip navigation, go straight to the content

De TU/e werkt aan een moderne, groene campus Science Park, waar studenten, onderzoekers en ondernemers in een aantrekkelijke omgeving elkaar kunnen ontmoeten en samenwerken: studeren, wonen, werken en ondernemen in het groen. Vanwege de werkzaamheden om te komen tot dit TU/e Science Park (dat klaar zal zijn in 2020) en activiteiten die hier georganiseerd worden, zullen bepaalde lokaties soms minder toegankelijk zijn.

Als bepaalde lokaties op het TU/e Science Park minder toegankelijk zijn, plaatsen we hieronder een overzicht van de desbetreffende lokaties met de data.

Bekijk een filmpje over de werkzaamheden op de campus.

Ingang Kennedylaan gesloten 17, 24, 31 januari

Op zaterdag 17, 24 en 31 januari 2015 is de ingang Kennedylaan afgesloten. Dit i.v.m. de werkzaamheden aan de weg voor de buslijn die over de TU/e-campus gaat rijden. De uitgang is wel beschikbaar.

U kunt gebruik maken van de andere 2 ingangen.

Pinautomaat per 19 december weg uit Hoofdgebouw

Per 19 december 2014 zal de pinautomaat in het Hoofdgebouw worden afgekoppeld. In de week van 16 t/m 20 februari 2015 zal de nieuwe pinautomaat in het MetaForum nabij de hoofdentree up and running zijn.

In de tussenliggende periode zal er geen mogelijkheid zijn om te pinnen op het terrein. Bezoekers die niet in  het bezit zijn van een betaalpas, niet zijnde een credit-card, kunnen bij de betaalautomaten voor het parkeren alleen met contant geld betalen. Helaas moeten zij voor het verkrijgen van contant geld dan uitwijken naar het station.

Hoofdgebouw en looprbuggen dicht vanaf 23 december

Het Hoofdgebouw gaat dicht per 23 december 2014. Dan worden ook de loopbruggen van en naar het Hoofdgebouw afgesloten.

Vanaf 19 januari 2015 gaan de bouwhekken om het bouwterrein.

Via intranetsite: http://intranet.tue.nl/hoofdgebouw kun je het verloop van de renovatie van het Hoofdgebouw volgen.

Parkeren bij Flux vanaf 14 november mogelijk

Het parkeerterrein bij nieuwbouw Flux zal vanaf vrijdag 28 november 2014 gereed zijn om te parkeren.