Top of this page
Skip navigation, go straight to the content

De TU/e werkt aan een moderne, groene campus Science Park, waar studenten, onderzoekers en ondernemers in een aantrekkelijke omgeving elkaar kunnen ontmoeten en samenwerken: studeren, wonen, werken en ondernemen in het groen. Vanwege de werkzaamheden om te komen tot dit TU/e Science Park (dat klaar zal zijn in 2020) en activiteiten die hier georganiseerd worden, zullen bepaalde lokaties soms minder toegankelijk zijn.

Als bepaalde lokaties op het TU/e Science Park minder toegankelijk zijn, plaatsen we hieronder een overzicht van de desbetreffende lokaties met de data.

Bekijk een filmpje over de werkzaamheden op de campus.

Parkeren bij Flux vanaf 14 november mogelijk

Het parkeerterrein bij nieuwbouw Flux zal vanaf vrijdag 28 november 2014 gereed zijn om te parkeren.

De Rondom 17 november afgesloten

De weg De Rondom is op 17 november afgesloten. Er wordt een staalconstructie geplaatst voor de loopbrug tussen nieuwbouw DIFFER en Spectrum. Het  verkeer zal die dag worden omgeleid.

Afsluiting loopbruggen, trappen en lift Laplace

Van maandag 27 oktober tot maandag 17 november 2014 worden de loopbruggen naar gebouw Laplace afgesloten, evenals de lift en het trappenhuis in Laplace. De begane grond is toegankelijk (Nirict). Deze afsluiting is nodig vanwege werkzaamheden op de eerste verdieping en in de kelder van Laplace.

Omleiding fietspad bij Twinning

Wegens schilderwerkzaamheden zijn de glaspanelen aan de buitengevel van bedrijvencentrum Twinning, De Zaale 11, onlangs gedemonteerd. Deze glaspanelen worden vanaf 25 november teruggeplaatst met een hoogwerker. Deze werkzaamheden kunnen enkele weken duren. Hierdoor is het fietspad tijdelijk niet toegankelijk. Er is een omleiding uitgezet die loopt via De Horsten en via De Zaale.